09 лютого 2024 року відбулася зустріч представників факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка і факультету математики, інформатики та фізики з інспекторами Управління протидії кіберзлочинам у місті Києві Наталією Осадчою та Лілією Пронтенко. Модерував вебінар Василь Михайлович Франчук, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри комп’ютерної та програмної інженерії.

СЕКЦІЯ «КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ, ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ»

Керівник: доктор педагогічних наук, доцент Франчук В. М.
Секретар: кандидат педагогічних наук, доцент Стецик С. П.
Дата проведення: 05 грудня 2023 р.
Початок роботи: 15:00
Онлайн: засобами Google Meet

Засідання відкрив керівник секції доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри комп’ютерної та програмної інженерії Франчук Василь Михайлович.
На секційному засіданні виступили всі студенти, які зазначені в програмі кафедри. Всі доповіді були обговорені викладачами та студентами, доповнені порадами, що дозволять підвищити рівень представлених досліджень.

 

3 жовтня 2023 року на кафедрі комп'ютерної та програмної інженерії відбулась онлайн-зустріч з представиками Академії IT STEP.

Представники академії виступили з доповіддю на тему "Презентація можливостей практики і роботи в Академії IT STEP".

До участі в заході були залучені студенти факультету математики, інформатики та фізики спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення", 122 "Комп'ютерні науки" та інших спеціальностей факультету..

 31 жовтня 2023 року в 14:00 вібдулась зустріч з співзасновниками проекту DeepStateMap.live Русланом Микулою (випускником НПУ імені М.П. Драгоманова) та Романом Погорілим.

Зустріч відбувалася у змішаному форматі, були запрошені студенти факультету математики, інформатики та фізики та професорсько-викладацький склад факультету.

 Усі учасники заходу могли прийняти участь у обговоренні проекту, як він реалізовувався та продовжує всою роботу у цей не простий час. Під час живого спілкування з співзасновниками студенти та викладачі отримали задаволення від такої зустрічі та спілкування.

 Ще раз дякуємо Русланові Микилі та Роману Погорілому за таку можливість!

26 квітня 2023 на кафедрі комп'ютерної та програмної інженерії відбулося засідання конкурсної комісії щодо результатів  І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2023 навчального року. Галузі знань: "Комп'ютерні науки" та "Інженерія програмного забезпечення".

 

Сторінка 1 із 4